F1 2011
search
  • F1 2011
  • F1 2011
  • F1 2011

F1 2011

€ 5,00
Inclusief belasting

In F1 2011 kunnen spelers in de huid kruipen van een echte F1 coureur met een groot aantal aanpassingen op zowel technisch als gameplay gebied en uitgebreide competitieve en coöperatieve multiplayer componenten. F1 2011 bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het langverwachte 2011 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, inclusief FIA FORMULA ONE Drivers wereldkampioen Sebastian Vettel en zijn kampioensteam Red Bull Racing. Maar natuurlijk zijn ook naaste uitdagers Fernando Alonso van Ferrari, Lewis Hamilton en Jenson Button van McLaren en Vettels teamgenoot Mark Webber van de partij!

Aantal
Laatste items in voorraad

In 2011 maakt de FORMULA 1 GRAND PRIX van India haar debuut op het Delhi’s Jaypee International Race Circuit en is er bovendien de terugkeer van het iconische Nürburgring circuit. Beleef een seizoen als ware F1-coureur. Pak de overwinning in het warme Turkije of probeer je auto op de baan te houden tijdens een regenrace in Kuala Lumpur of op het beruchte Spa-Francorchamps circuit in België. 

Uiteraard kun je in deze game ook gebruik maken van de systemen KERS (Kinetic Energy Recovery System), waarbij je voor een korte periode extra PK kunt inzetten om iemand in te halen, en van DRS (Drag Reduction System) waarmee je op bepaalde gedeelten van het circuit je achtervleugel open kunt zetten en de luchtweerstand kunt verminderen. Inhalen gegarandeerd! Neem je plaats in op de startgrid, wacht tot de lampen uit zijn en ga! Rijd jij als eerste onder het zwart-wit geblokt door?